Saltar apartados

Presentació.old

 

 

Presentació

El Servei d'Arxiu i Registre és un servei administratiu dependent de la Secretaria General. Està constituït per les unitats d'Arxiu General i Registre General.

La seua missió és organitzar i coordinar la gestió dels documents de la Universitat i garantir la conservació i difusió del seu patrimoni documental, mitjançant el disseny, implantació i manteniment d'un sistema corporatiu i integral de gestió dels documents de la UA durant tot el seu cicle de vida, qualsevol que siga el seu suport i l'òrgan que els haja produït o reunit, basant-se en valors de qualitat, respecte a la legislació vigent i servei a la comunitat universitària i a la societat.

El servei gestiona la documentació en qualsevol suport, des del moment en què es genera o rep fins a la seua destrucció o conservació definitiva, d'acord amb les normes aprovades per la Universitat i la legislació vigent.

Objectius

  • Recolzar la gestió administrativa de la Universitat, tant pel que fa al funcionament dels seus òrgans o serveis, com pel que fa a les relacions de la Universitat amb altres institucions o amb els ciutadans en general.
  • Complir amb l'obligació que té la Universitat, com a administració pública, de conservar i fer accessible el seu patrimoni documental de valor històric i d'investigació.

Funcions

Per a aconseguir els seus objectius el Servei d'Arxiu i Registre realitza una doble funció:

  • Gestionar la documentació administrativa activa de la Universitat, d'acord amb procediments uniformes de tractament que faciliten la seua organització i accés. Dins d'aquesta funció s'emmarca l'activitat del Registre General i dels arxius d'oficines que organitzen, conserven i fan accessible la documentació en la seua etapa activa.
  • Custodiar la documentació semiactiva i històrica de la Universitat, organitza i posa a disposició la documentació que encara puga servir de suport a l'activitat administrativa, i conserva i facilita l'accés a la documentació de valor històric perquè puga ser consultada amb finalitats d'estudi i investigació. Aquesta funció l'exerceix l'Arxiu General de la Universitat.

Servei d'Arxiu i Registre


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464